Odpisy automobilu využívaného len sčasti na podnikanie - Strählová, Jarmila
Odpisy ako daňový výdavok. Osobný automobil ako hmotný majetok. Príklady na výpočet daňovo uznateľného odpisu pri automobile používanom aj na súkromné účely.