Zmluva medzi Slovenskou republikou a Českou republikou o zamedzení dvojitého zdanenia v odbore daní z príjmov a z majetku ...
Úplné znenie Zmluvy medzi Slovenskou republikou a Českou republikou o zamedzení dvojitého zdanenia v odbore daní z príjmov a z majetku č. 229/1993 Z.