2 miliardy - a co dál? - Bohatová, Vladimíra
Problémy financovania vysokého školstva v Českej republike. Náklady na študenta vysokej školy hradené štátom. Výdavky na študenta vysokej školy vo vybraných vyspelých krajinách.