Růst potáhne produktivita - Dubská, Drahomíra
Kľúčovú úlohu v raste ekonomík Českej republiky, Poľska, Slovenska, Maďarska a Slovinska bude zohrávať ich produktivita. Vyplýva to zo štúdie ekonomického správania sa týchto kandidátov na vstup do EÚ v poslednej dekáde, vypracovanou MMF. Prehľad vývoja, rastu a poklesu produktivity v uvedených krajinách podľa štúdie MMF. Scenár v dlhodobom horizonte a smery pre ďalší rozvoj produktivity podľa MMF.