Zmeny v paušálnej dani aj v roku 2002 - Faiglová, Svetlana
Pokračovanie z HN. č. 226/01 o zmenách paušálnej dani na rok 2002. Ktoré z činností spôsobujú daňovníkom najčastejšie problémy pri zisťovaní, či môžu uplatniť paušálnu daň alebo nie. Zoznam činností, z ktorých príjmy sa nemôžu zdaňovať paušálnou daňou ani v nasledujúcom období. Pokračovanie v ďalšom čísle.