Medzinárodný prenájom pracovných síl - Mintál, Ján
Vstup slovenských podnikateľov do ekonomického prostredia iných štátov. Pojem medzinárodný prenájom pracovných síl. Medzinárodný prenájom pracovných síl medzi SR a ČR. Daňové povinnosti v rámci medzinárodného prenájmu pracovných síl medzi SR A ČR. Praktické príklady.