Nájomná zmluva medzi podnikateľskými subjektmi - Pauličková, Alena
Právna úprava nájomnej zmluvy. Náležitosti nájomnej zmluvy. Práva a povinnosti zmluvných strán. Základné povinnosti nájomcu. Zodpovednosť za porušenie nájomnej zmluvy. Zánik nájomnej zmluvy. Odstúpenie od zmluvy nájomcom. Odstúpenie od zmluvy prenajímateľom