Řízení znalostí ve firemní praxi (Překážky implementace) - Vymětal, Jan
Riadenie vedomostí je pre riadenie informačných zdrojov a riadenie toku informácií treťou realizačnou fázou informačného procesu. Ak v prvých dvoch fázach zohrávajú dominantnú úlohu informačné technológie, potom pri riadení vedomostí zohrávajú túto úlohu také odbory ako sú personalistika, psychológia a sociológia. Súčasná situácia v organizáciách pri implementácii tejto fázy informačného procesu.