Efektivnost dodavatelských řetězců a její podpora - Jurová, Marie
Vyššie nároky na spoluprácu medzi jednotlivými článkami dodávateľského reťazca. Prínosy informačnej stratégie v logistických reťazcoch. Užívateľská zhoda. Zhoda v reťazci organizačne štrukturálna a mocenská. Postavenie informačnej stratégie v riadení materiálových tokov.