Zohľadnenie požiadaviek podnikateľov - Salay, Jozef
Novela zákona č. 279/2001 Z.z. o živnostenskom podnikaní predstavuje významnú právnu normu, dotýkajúcu sa širokého spektra podnikateľských subjektov. Účinnosť nadobudla 1. septembra 2001. Po doplnení nosnej aproximačnej časti sú v nej závery z rozsiahlej analýzy pôsobenia doterajšieho živnostenského zákona vo vnútroštátnom právnom prostredí.