Stavebnicovo kalkulovaná riziková prirážka a vnútorná hodnota akcie - Šebejová, Katarína
Stanovenie vnútornej hodnoty akcie diskontovaním budúcich výnosov vyjadrených vo forme plánovaných budúcich cash flow, t.j. metódou diskontovaného peňažného toku (DCF). Varianty metódy DCF: metóda voľných peňažných tokov pre akcionára FCFE (free cash flow to the equity), metóda voľných peňažných tokov pre podnik ako celok FCFF (free cash flow to the firm).