Analýza trhu bankomatov v centre Bratislavy v prostredí geoinformačných technológií - Kusendová, Dagmar
Geoinformačné systémy (GIS) - nástroj na podporu rozhodovania v ekonomike. GIS pre marketing. Príkladová štúdia analýzy trhu bankomatov v obchodnom centre Bratislavy. Charakteristika modelového územia a jeho potenciálu v rozvoji finančného sektora. Umiestnenie bankomatov. Obslužné zóny bankomatov. Hodnotenie obslužných zón a umiestnenia bankomatov.