Obchodní jednání a národní zvyklosti: Polsko - Jirásek, Jindřich
Niektoré dôležité informácie a praktické rady, ktoré sú dôležité pri obchodných rokovaniach v Poľsku. Pracovné návyky. Stolovanie. Vzťahy medzi ľuďmi. Verbálna a neverbálna komunikácia. Širší rámec kultúrnych zvyklostí.