Pripravenosť Slovenska na vstup do EÚ - Hajšel, Robert
Z obsahu: Slovensko je bližšie k splneniu kritérií a k členstvu v Európskej únii. Günter Verheugen: Nevidím žiadne veľké riziká. Komisia konštatuje pokrok, ale Slovensko čaká ešte veľa práce. Finančné a rozpočtové ustanovenia, regionálna politika a poľnohospodárstvo prídu na rad ako posledné.