Celní preference a původ zboží: Stanovení původu zboží u textilních výrobků - Kubát, Michal
Prehľad skupín krajín a jednotlivé krajiny, ktoré ponúkajú preferenčné výhody českým vývozcom. Textilné výrobky. Ktoré pravidlá pôvodu sa na textilné výrobky nevzťahujú. Použitie nepôvodných materiálov pri výrobe. Význam indexových značiek.