Reklama a úloha osobností v reklamě - Vyskočilová, Renata
Vzťah reklamy k spotrebiteľovi. Interné a externé vplyvy reklamy. Pojmové vymedzenie referenčných skupín. Využitie referenčných skupín pre reklamu. Osobnosti a celebrity v reklame. Klady a zápory reklamnej stratégie. Dieťa ako spotrebiteľ.