Mezinárodní statistické srovnávání regionů - Drápal, Stanislav
Projekt štatistického porovnania troch vybraných regiónov: severofrancúzsky Nord-Pas-de-Calais, Sliezke vojvodstvo na juhu Poľska a Ostravský kraj v Čechách. Vybrané ukazovatele - počet obyvateľstva, hustota osídlenia, miera nezamestnanosti, HDP, štruktúra vytvorenej pridanej hodnoty podľa odvetví, počet registrovaných ekonom. subjektov a podiel poľnohospodárskej pôdy na celkovej rozlohe.