Riadenie procesu zmien - Rosina, Štefan, ml
Matador, a.s. prijal jednoznačnú filozofiu procesu zmien, ktorá má zabezpečiť, aby Matador ostal samostatnou firmou kooperujúcou na báze obojstrannej výhodnosti s inými partnermi. Poslanie spoločnosti Matador. Vízia spoločnosti. Činnosť útvaru priemyslového inžinierstva. Kvalifikovaní pracovníci ako konkurenčná výhoda Matadoru. Výsledky riadenia procesu zmien za rok 2000. Produktivita práce na divízii Matador Dopravné pásy.