Príprava programu Six Sigma v Ceram ČAB, a.s. - Košalko, Ivan
Príspevok poskytuje informáciu o tom, akým spôsobom možno pristupovať k príprave na implementáciu programu Six Sigma v podmienkach stredne veľkého podniku na Slovensku. Popis jednotlivých etáp prípravy implementácie programu Six Sigma v CERAM ČAB, a.s. Výber partnerov na poskytnutie tréningu a poradenstva. Príprava vedenia spoločnosti. Výber kandidátov na projektových manažérov. Motivácia projektových manažérov. Výber vhodných projektov. Integrácia Six Sigma do strategického riadenia podniku. Komunikácia programu v podniku. Príprava expertov a špecialistov. Poskytnutie dostatočných zdrojov a eliminácia rizík. Zhrnutie.