Skúsenosti z projektov zvyšovania výkonnosti podnikov - Košturiak, Ján
Základné východiská a princípy projektov zvyšovania výkonnosti podnikov. Štyri typy problémov v podnikoch. Všeobecný postup projektu. Typické problémy a riziká projektov zmien. Výsledky dosahované v projektoch zvyšovania výkonnosti podnikov.