Situácia nemeckej menšiny na Slovensku pri návrate z evakuácie na jar a v lete 1945 - Gabzdilová, Soňa
Postavenie a situácia nemeckej menšiny v troch oblastiach ( Bratislava a okolie, Horná Nitra a Spiš ) Slovenska v rokoch 1944-1945.