Training as a part of preparation of participants in regional development to utilise the EU pre-structural and structural funds - Lacina, Lubor
Hlavnú úlohu v celom procese prípravy zapojenia ČR do regionálnej a štrukturálnej politiky EÚ zohráva verejná správa. Hlavným cieľom príspevku je doporučenie krokov k zefektívneniu prípravy jednotlivých aktérov regionálneho rozvoja. Vymedzenie problematiky vzdelávania ako prostriedku prípravy na využívanie štrukturálnych a kohéznych fondov, doporučenie zmien v štruktúre a forme podávaných informácií.