Nadnárodní harmonizace účetnictví - Zelenka, Vladimír
Vykazovanie peňažných tokov. Vykazovanie peňažných tokov podľa IAS 7. Peňažné prostriedky a peňažné ekvivalenty. Členenie činností s ohľadom na vykazovanie peňažných tokov. Začlenenie transakcií do štruktúry výkazu peňažných tokov.