Obchod v novom tisícročí
Analýza súčasného stavu a perspektívy domáceho obchodu v Čechách. Ešte vyššia koncentrácia a internacionalizácia. Situácia v maloobchode a veľkoobchode. Kooperácie obchodníkov. Podiel podnikov na tržbách maloobchodu.