Hotovostný úver mimo banky je rýchlejší, ale drahší - Záborský, Ján
Na Slovensku sa začali objavovať spoločnosti, ktoré ponúkajú pôžičku hotovosti na akýkoľvek účel, a to bez potreby ručiteľa. Požičiavanie peňazí funguje prostredníctvom siete agentov, ktorí navštevujú klientov priamo doma. Podmienky hotovostných pôžičiek. Príklady hotovostných úverov. Splátkový kalendár sa prispôsobuje potrebám klienta.