Starobný dôchodok - Novotná, Eleonóra
Základné podmienky nároku na starobný dôchodok. Rozdielny dôchodkový vek pre mužov a ženy. Nová právna úprava v dôchodkovom zabezpečení v praxi. Určenie výšky starobného dôchodku. Praktické príklady.