Podmienky na rekreáciu v prímestských a mestských zónach na Slovensku - Supuka, Ján
Rekreácia ako fenomén životných cyklov človeka. Predpoklady, podmienky a typy rekreačných aktivít. Priestory na rekreáciu v sídlach a kontaktných zónach.