IT stratégia v novej ekonomike - Earl, Michael J.
Informačná technológia (IT) ovplyvňuje podnikateľskú stratégiu. Od výstupu k vstupu. Podnik potrebuje model vývoja stratégie. Futurizovanie. Aktíva. Stimulátory. Riziká. Diskontinuita. Rozpory medzi novým a starým. Binárny prístup k IT.