Spotreba domácností a predajná plocha - Tomčík, Peter
Vývoj podielu konečnej spotreby domácností na tvorbe HDP. Podiel krajov SR na celkovej predajnej ploche. Podiel maloobchodných konceptov na celkovej predajnej ploche. Predajná plocha na obyvateľa v urbanistických celkoch SR a v krajoch SR.