Skrytá ekonomika podľa prieskumov verejnej mienky narastá - Okáliová, Darina
Prieskum týkajúci sa skrytej ekonomiky na Slovensku - služby bez účtovného dokladu, nezdanených 6,54 mld. Sk, neregistrované nákupy, nákupy mimo registračných pokladníc a nezdanené príjmy z prenajímania.