Úspešné manažérske riadenie a súčasné trendy v manažérskom konaní: Prehodnocovací proces v podmienkach súčasnej manažérskej krízy - Bartl, Jaroslav
Prvý príspevok v rámci seriálu článkov zaoberajúcich sa efektívnym manažérskym riadením na základe predovšetkým zahraničných skúseností v tejto oblasti. Manažérska kríza v krajinách strednej a východnej Európy. Prehodnocovací proces - štyri fázy.