Slovenské podniky s francúzskou kapitálovou účasťou v kontexte procesov reštrukturalizácie a globalizácie - Kita, Jaroslav
Miesto podniku s francúzskou kapitálovou účasťou na slovenskom trhu v procese reštrukturalizácie. Prehĺbenie integračných procesov medzi Európskou úniou a Slovenskou republikou. Základné tendencie globalizácie. Spôsoby konkurencie a štrukturalizácie firiem. Územný aspekt globalizácie. Hospodárska politika štátu. Vybrané aspekty globalizácie francúzskych firiem. Tendencie v globalizácii podnikov.