Návrh zákona o sociálnom poistení zatiaľ reformou nie je - Reiselová, Eva
Problémy s návrhom zákona o sociálnom poistení. Niekoľko pripomienkových konaní. Najvážnejší problém - princíp univerzálnosti. Zachovanie priebežného systému financovania. Zrovnoprávnenie žien a mužov vo výške veku odchodu do dôchodku. Demografický vývoj a reforma sociálneho poistenia. Príjmy z poistného v r. 2000. Zákon presne stanovuje, za akých podmienok sa majú dôchodky zvyšovať, ale už nedefinuje ako.