Uplatňovanie zákona o daniach z príjmov pri činnosti lesných pozemkových spoločenstiev - Klimešová, Libuša
Zákon NR SR č. 181/1995 Z.z. o pozemkových spoločenstvách s účinnosťou od 1. sept. 1995 upravuje vznik, právne postavenie, hospodárenie a zánik pozemkových spoločenstiev. Pozemkové spoločenstvo bez právnej subjektivity a s právnou subjektivitou. Uplatňonavnie zákona o daniach z príjmov pri činnosti lesných pozemkových spoločenstiev.š