Zodpovednosť za škodu spôsobenú vadným výrobkom - Pauličková, Alena
Zákonná úprava v zmysle zákona č. 294/1999 Z.z. o zodpovednosti za škodu spôsobenú vadným výrobkom. Zodpovednosť výrobcu za škodu spôsobenú vadným výrobkom. Vylúčenie zodpovednosti. Náhrada škody. Premlčanie práva na náhradu škody.