Osobitná zodpovednosť zamestnanca za škodu - Pauličková, Alena
Pod osobitnú zodpovednosť zamestnanca za škodu sa môže zahrnúť: zodpovednosť za schodok na zverených hodnotách, ktoré je zamestnanec povinný vyúčtovať, zodpovednosť zamestnanca za stratu zverených predmetov. Dôkazné bremeno. Podmienky uzavretia dohody o hmotnej zodpovednosti. Odstúpenie od dohohy o hmotnej zodpovednosti a jej zánik. Náhrada škody.