Prírodné minerálne vody - Začková, Katarína
Z obsahu: Slovensko má hodnotné zdroje prírodných minerálnych vôd, nevie ich však optimálne využívať. Nový zákon ovplyvní využívanie zdrojov prírodných liečivých a stolových minerálnych vôd. Kvalitu minerálnych vôd v mnohých prípadoch znižuje zastarané zariadenie a slabá hygiena. Slovenskí výrobcovia sa cítia oproti konkurencii spoza hraníc znevýhodnení.