Slovensko stále nemá stratégiu informatizácie spoločnosti - Reiselová, Eva
Potreba vypracovania stratégie informatizácie spoločnosti, ktorú vláda zverila Ministerstvu školstva (MŠ) SR. Od stratégie informatizácie sa bude odvíjať akčný plán programu Európskej komisie eEurope Plus. Ciele akčného plánu. Elektronické vládnutie - e-government. Informatizácia škôl.