Nenaplnené očakávania - Sotník, Alexander
Z hľadiska ekonomickej štruktúry a výkonnosti je Slovensko aj po dvanástich rokoch transformácie pod úrovňou vyspelých trhových ekonomík. Porovnanie HDP na obyvateľa podľa parity kúpnej sily s vyspelými krajinami. Index technologickej vyspelosti.