Slovensko a Európa po summite Európskej únie v Laekene
Prednáška Jána Fígeľa, štátneho tajomníka Ministerstva zahraničných vecí SR, na kolokviu Konrad-Adenauer-Stiftung. Analýza začleňovania Slovenska do Európskej únie - čo je za nami, kde sa nachádzame a čo je pred nami. Dve hlavné úlohy pre dnešnú EÚ. Konvent o budúcnosti EÚ.