Cestná daň v roku 2002 - Pauličková, Alena
Daňovník cestnej dane. Predmet cestnej dane. Základ dane. Zdaňovacie obdobie. Výpočet sadzby dane. Daňová povinnosť. Vznik a zánik daňovej povinnosti. Daňové priznanie a oznamovacia povinnosť. Sadzba dane. Pokračovanie v ďalšom čísle HN.