BEZ Transformátory sa na ruský trh vrátili - Hirman, Karel
Výrobky podnikov skupiny BEZ sa dodávali na bývalý sovietsky trh. Po rozpade RVHP a ZSSR sa spoločnosti BEZ Transformátory, a.s. Bratislava začali orientovať priamo na zákazníkov. Rusko zaujíma kvalita. Slovenské transformátory si Moskovská rozvodná sieť vybrala ako vzorový výrobok plne vyhovujúci ruským normám. Špecifiká ruského trhu. Nové trendy na ruskom trhu.