Vnútropolitický vývoj Slovenska
Vnútropolitický vývoj Slovenska. Zahraničná politika a integračné snahy SR. Celkový ekonomický vývoj SR. Verejné financie a menový vývoj. Privatizácia. Verejná správa. Perspektívy vývoja slovenskej spoločnosti.