Daňová reforma a úloha finančného práva pri jej uskutočňovaní - Králik, Jozef
Daňová reforma. Klady a nedostatky súčasnej daňovej sústavy SR. Nová daňová reforma. Prispôsobovanie daňovej legislatíve Európskej únie. Posilnenie úlohy majetkových daní. Zmeny v dani z pridanej hodnoty. Zmeny v spotrebných daniach. Zmeny v daniach z príjmov. Nové environmentálne dane. Daňová koordinácia a harmonizácia v rámci prístupového procesu k Európskej únii.