Zákon č. 366/1999 Z.z. z 24. novembra 1999 o daniach z príjmov ...
Úplné znenie zákona č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov v znení neskorších zákonov a zákona č. .../2001 Z.z. z 9.11.2001. Prílohy: Zoznam činností, z ktorých príjmy sa nemôžu zdaňovať paušálnou daňou. Zaradenie hmotného majetku do odpisových skupín. Hmotný majetok určený na osobitný (progresívny) spôsob odpisovania.