Informačné systémy v manažmente marketingu účinok znásobujú prídavné funkcie - Bartl, Jaroslav
Vplyv prídavných funkcií na účinok manažérskych marketingových informačných systémov (MMIS). Funkcie jednotlivých prvkov a prídavných zariadení. Administrátor. Automátor. Funkcia web interface, ktorá umožňuje vstup do databázy prostredníctvom bežného internetového prehliadača. Prípadová štúdia zameraná na internacionálne uplatnenie produktov MMIS v marketingu a predaji strojárskeho investičného tovaru. Praktické poznatky z firmy Philips medicínske systémy.