Nad novým zákonom o bankách - Balko, Ladislav
Definícia banky a jej činnosť. Bankové povolenie. Zastúpenie zahraničnej banky. Organizácia a riadenie banky. Požiadavky na podnikanie banky. Obchodná dokumentácia. Opatrenia voči banke. Nútená správa. Bankové tajomstvo.