Aj konfliktmi k vyššej kvalite? - Horňák, František
Konflikt je stretnutie dvoch a viac protichodných názorov, postojov, záujmov či hodnôt, ktoré je sprevádzané emocionálnym napätím. Vznik konfliktných situácií. Základné zdroje konfliktov. Spôsoby správania sa v konfliktných situáciách (súperenie, prispôsobenie, vyhýbanie, spolupráca, kompromis). Použitie jednotlivých spôsobov správania. Postup konštruktívneho riešenia konfliktov.