Comparison of the flower market in the Czech Republic and in the European Union - Součková, Helena
Zhrnutie poznatkov z riešenia výskumného projektu QC 0266: Prispôsobenie zeleninárstva, ovocinárstva a kvetinárstva jednotnému trhu EU. Získanie podkladov pre hodnotenie konkurencieschopnosti českého kvetinárstva.