Elektronické chodníky k občanovi - Chum, Jiří
Transformácia verejných služieb, tak aby zodpovedali potrebám klientov, je spätá s využitím výhod informačných a komunikačných technológií. Pribúdajú okolnosti, ktoré urýchľujú stratégiu e-governmentu. Základné kategórie a hlavní predstavitelia e-governmentu.